Stúdió

Hivatalos Hypoxi-Stúdió

Stúdiónkban a HYPOXI hivatalos partnereként különösen nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink színvonalára: a folyamatosan karbantartott gépeket képzett HYPOXI edző kezeli, aki az edzést az egyéni szükségleteidhez igazítja, rögzíti teljesítményedet, eredményeidet. Edzőnk segít neked egy kiegyensúlyozott táplálkozási terv összeállításában is.

hypoxi-módszer

Hitvallásunk

A HYPOXI alakformálás hatását saját ‛bőrünkön’ tesztelve hisszük és valljuk, hogy együttes munkával egyedülálló eredményeket érünk el.

Szenvedélyünk, hogy segítsünk neked céljaid elérésében, a minőség garanciája pedig a boldog mosoly, amikor tükörbe nézel.

my shape program

Felszereltség

Büszkén jelentjük, hogy Magyarországon egyedüliként teljes felszereltséggel működő HYPOXI partner vagyunk! Stúdiónkban megtalálod a narancsbőr kezelésében, bőrfeszesítésben kiváló hatású HYPOXI-Dermology Comfort masszázságyat, a has, fenék és

csípő körüli zsírpárnák gyilkosát: az L250 és az S120 biciklis edzőgépeket, valamint a hasi és deréktáji zsírt olvasztó Vacunaut-ot. Gépeink használatával általában javul a fizikai közérzeted, és akkor is ajánljuk, ha csak az anyagcserédet szeretnéd javítani.

L250
S120
HYPOXI-Dermology®
Vacunaut®

Itt találsz minket

A HYPOXI Alakformáló Stúdiót Szombathelyen a Fő tértől ötpercnyi sétára találod, ahol egy hangulatos épület I. emeletén kapott helyet. A barátságos hangulat, a modern berendezés, valamint a klimatizált helyiségek teszik a környezetet könnyeddé. Stressz nélkül hatékonyabb az alakformálás!

kapcsolat

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!