HYPOXI-Módszer

Te próbáltál már fogyókúrázni? Akkor biztosan ismered a jojót. Nem a játékra gondolunk.

Sok súlycsökkentő módszer hatástalan vagy csak ideiglenesen hat, míg mások egészségtelenek. A diéták során leadott súly gyakran visszajön, és a zsírpárnák eltüntetésében még a sport sem segít.

Ezzel szemben a HYPOXI egy tökéletesen természetes alakformáló módszer, ami közvetlenül a problémás területeken fejti ki hatását és tartós eredménnyel jár.

Ott hat,
ahol kell

Miért ne élveznéd egy olyan alakformáló módszer hatásait, amellyel könnyedén és pont ott égeted a zsírt, ahol kell! Olyan testterületeidet formálhatod, ahol más mozgásformákkal ez egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lehetséges.

Az eredményesség abban rejlik, hogy a zsírégető edzést vákuum terápiával kombináljuk. A célzottan alkalmazott nyomásváltakozás a problémás testterületeken javítja a vérkeringést, így onnan hatékonyabb a zsírsavak elszállítása.

Narancsbőr gyilkos

Narancsbőröd van? Nem vagy egyedül! A nők kb. 95%-a küszködik a narancsbőr problémájával korra és testalkatra való tekintet nélkül. A narancsbőr jellemzően a combon, a fenéken, a csípőn és a hason jelenik meg.

Ma nem ismert olyan alakformáló módszer, amely alkalmas a narancsbőr megszüntetésére. Csökkentésére és megelőzésére azonban van lehetőség, amihez türelem és kitartás szükséges, és persze megfelelő kezelések. A HYPOXI alakformálás segít neked ebben. Hogyan? A váltakozó nyomással végzett masszázs fokozza a nyirok- és vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, ezáltal a bőr simább és feszesebb lesz.

Éhezés nélkül

Ha hypoxizol, nincs szükséged fogyókúrára! A szigorú, megvonással járó diéták egészségtelenek, nehezen betarthatóak és általában jojó effektushoz vezetnek.

A HYPOXI alakformálás során figyelembe vesszük azt, hogy minden szervezet más módon használja fel a bevitt táplálékot. Az edzés mellé teljes értékű és kiegyensúlyozott diétát javasolunk, amely optimalizálja az elérhető eredményt. Tanácsainkkal segítünk neked!

Alakformálás nőknek

Ki ne szeretné, hogy szép alakja legyen? Neked talán mindegy, mit látsz a tükörben?

Különbözőek vagyunk, különböző problémákkal küszködünk és különböző módon kezeljük azokat. Ez az alakformálásra is érvényes. Attól függően érdemes kiválasztanod a megfelelő alakformáló módszert, hogy a számodra problémát jelentő zsírlerakódás a tested mely területén van. Ennek meghatározására képzeld el, hogy inkább körtére (vékony derék, szélesebb csípő) vagy inkább almára (erősebb derék, viszonylag vékony csípő) hasonlítasz. Bármelyik is legyen igaz, mi megoldást kínálunk a problémádra. Három féle edzőgép (S120, L250 és Vacunaut) közül választjuk ki a számodra megfelelőt, ahhoz hogy a tested arányosításában a legoptimálisabb eredményt érhesd el. Csak hab a tortán, hogy az edzéssel kombinálható HYPOXI-Dermology kezelésnek köszönhetően a bőröd fiatalodik, élettelibbé válik és jelentősen csökken a narancsbőr.

A férfiasság jegyében

Napjainkban a megjelenésnek fontos szerepe van az egyén megítélésében, legyen szó munkahelyről vagy magánéletről. A férfi ma már nem 100 kg felett kezdődik; a fittség, igényesség és ápoltság elengedhetetlenek a férfias megjelenéshez. Kutatások szerint, a jó megjelenésű férfiak szakmailag is sikeresebbek.

A HYPOXI a hasi zsírpárnák eltüntetésére megalkotta a Vacunaut-ot. A férfiak 95%-a férfias vagy alma alkatú, a zsírlerakódások esetükben a hason és deréktájon jelentkeznek. Gondolnád, hogy csupán hat óra edzéssel 4,5 cm-rel csökkenheted hasad körméretét?

Tégy minket próbára!

Egészséges megújulás

A zsíranyagcsere során a mozgás által lebontott zsírsavakat a vér az izmokhoz szállítja, ahol azok az igénybevétel következtében elégnek. HYPOXI alakformálás során ezt a folyamatot erősítjük fel a problémás testterületeken váltakozó nyomás alkalmazásával.

A HYPOXI alakformálás pozitívan hat a vérkeringésre és az anyagcserére, erősíti a kötőszövetet és általában javítja a bőr megjelenését.

Hogy végezheted-e? Igen, ha tudsz 30 percen keresztül mérsékelt erősséggel kerékpározni és nem áll fenn kizáró vagy korlátozó ok. Ha ezekről többet szeretnél tudni, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!