Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belépsz a www.hypoximania.hu (a továbbiakban weboldal) oldalra feltétel és kivétel nélkül elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket.

1. A weboldalon található tartalom a HypoxiMania Kft. szellemi tulajdona.

2. A HypoxiMania Kft. fenntart minden, a weboldal részének vagy egészének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

3. A HypoxiMania Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalon közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése. Hozzájárulás hiányában kizárólag a pontos forrás megjelölésével lehet az oldalon megjelenő tartalmat közzétenni, arra hivatkozni.

4. A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a HypoxiMania Kft. felelősséget nem vállal.

5. A weboldalon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

6. A HypoxiMania Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Figyelem!

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A jogsértés befejezésére felhívás mellett a HypoxiMania Kft. követelheti a jogsértésből eredő károk megtérítését.

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!