Kampányaink

Lendülj
bikini formába!

Izzaszt a gondolat, hogy fürdőruhába bújj? Az hiszed, hogy utoljára 16 évesen hordhattál bikinit? Gondold újra! Mi egy természetes módszert kínálunk neked, amellyel csökkentheted a körméreteidet, miközben a bőröd feszesedik, megfiatalodik.

A HYPOXI a szervezetre holisztikusan ható, célzott zsírégető módszer, amely hatékonyságában felveszi a versenyt a plasztikai beavatkozásokkal. Akár két ruhamérettel is csökkentheted hasad és derekad körméretét bármiféle sebészeti beavatkozás nélkül.

Nincs izzasztó edzés, nincs szigorú diéta és nincs jojóhatás! Nincs szükséged másra csak egy nagy adag elhatározásra és heti 3X30 percnyi időre, ami nem sok, egy jó film is hosszabb ennél.

Akár a hasadon, akár a feneked, csípőd és combjaid területén küzdesz a zsírpárnákkal, centiméterekkel lehetsz vékonyabb! Az eredmény garantált a HYPOXI-Módszer segítségével, amely a zsírégető edzéssel egy időben főként a tested azon területein aktiválja a vérkeringést, ahol karcsúsodni szeretnél. Nem lesz miért feszengened a fürdőruhádban!

További ajánlataink

Esküvő

mindenre marad energia!

tovább

Hypoxi anyunak

Az "én" idő

tovább

Formás lábak

Indulj el az úton!

tovább

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!