Kampányaink

Esküvő

mindenre marad energia!

Friss ara? Nincs para!

Segítségünkkel csodásan festesz majd a ruhádban! Csupán heti 3 X 30 perc HYPOXI edzés, és centiméterekkel csökkentheted körméreteidet. A további előkészületekre is elegendő időd marad!

Mi van az álomruha alatt? Egészséges, feszes bőr és kötőszövet? Vagy ebben is elkelne egy kis segítség? Nálunk a kötőszöveted is „edzheted”. Narancsbőr? Volt, nincs! Még a romantikus félhomályban is érezhető lesz az eredmény.

A gyönyörű menyasszony mellett a vőlegény sem lehet akármilyen! Vacunaut gépünkkel eltüntetjük a pocakot és az úszógumit. Érdemes még időben elkezdeni, mert az öltönyt garantáltan át kell majd alakíttatni!

A szigorú diéták legyengíthetik szervezetedet

Az esküvő tervezése már önmagában is stresszel jár és különösen ebben az időszakban fontos a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag, valamint rostban gazdag ételek fogyasztása. A HYPOXI mellett bőségesen ehetsz zöldséget, gyümölcsöt, sovány fehérjéket és egészséges zsírsavakat. Ne feledd: a megfelelő hidratálás és energiaszint eléréséhez legalább napi kettő liter víz elfogyasztása szükséges. A víz felgyorsítja a zsírsavak elszállítását és elősegíti a szervezet természetes méregtelenítő folyamatát.

jelentkezz be

További ajánlataink

Készülj velünk

A nyárra!

tovább

Hypoxi anyunak

Az "én" idő

tovább

Formás lábak

Indulj el az úton!

tovább

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!