Kampányaink

Formás lábak

Formás lábakat szeretnél? Indulj el az úton!

A HYPOXI edzés során deréktól lefelé egy vákuumkamrában vagy és ott fekvő vagy ülő helyzetben kerékpáros edzést végzel. Így a HYPOXI-Módszer hatása a láb egészén érzékelhető.

A térden elhelyezkedő zsírlerakódások gyors eltüntetésére eddig csak plasztikai műtét során volt lehetőség. Ma a HYPOXI-val a műtéti beavatkozás elkerülhető! Szinte valamennyi vendégünknél mérhető a térd körméretének csökkenése a HYPOXI program (min. 12 alkalom) befejezésekor. Ha a hízás jelei nálad a térd környékén is mutatkoznak, a HYPOXI a számodra megfelelő alakformálás!

Duzzad a bokád? Ennek leginkább a szöveti folyadékok pangása lehet az oka, amelynek háttérben a keringési és nyirokrendszer zavara állhat. A térden és a vádlin is lehetséges hasonló ödémák kialakulása. Az ilyen ödémák kezelésében, véráramlást élénkítő és nyirokkeringést serkentő hatásán keresztül szintén a HYPOXI a te „embered”.

Eredmény? Formás és egészséges láb, simább, feszesebb és élettelibb bőr! Meglepődsz majd, hogy milyen gyorsan érzékelhetővé válik!

További ajánlataink

Készülj velünk

A nyárra!

tovább

Esküvő

mindenre marad energia!

tovább

Hypoxi anyunak

Az "én" idő

tovább

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!