My Shape

Egy tested van

szeresd, aki benne van!

Te szereted magad? Van olyan dolog, amin változtatnál? Netán az alakodon? Vagy életmódbeli változásra van szükséged az egészséged megőrzéséhez? Ha a válaszod igen, nálunk megtalálod a segítő támogatást a változáshoz!

Valami, ami csak rólad szól

Amikor az alkatunkról, alakunkról beszélünk, leginkább a súlyunkra gondolunk, ezzel azonosítjuk a problémát. Pedig önmagában a súly csak egy szám, ami egyéb tényezőkhöz viszonyítva nyer jelentőséget. Számunkra az alakformálás sokkal inkább a testarányok harmonizálásáról szól. Célunk, hogy a váll, derék és csípő méreteid tekintetében a testi adottságaid adta lehetőségeket kihasználva a legideálisabb arányokat érhesd el.

Lehetsz vékony, sportos, dundi vagy túlsúlyos, van megoldásunk számodra! Hogyan? A testedet azon a területen formáljuk, ahol a legproblémásabbnak látod, miközben a bőröd fiatalodik, feszessé, hidratáltabbá válik, élettelibb lesz! Sőt, a HYPOXI ennél többről szól!

Fő az egészség!

A HYPOXI egy megváltozott nyomásviszonyok között végzett zsírégető edzés. Mérsékelt intenzitásának köszönhetően kitűnő választás, ha változtatni szeretnél az életmódodon akár saját indíttatásból, akár orvosod tanácsára. A HYPOXI bárkinél alkalmazható, aki végezhet mérsékelten megerőltető 30 perces kerékpáros edzést. Mivel a módszer a természetes zsíranyagcsere elvére épül, teljes mértékben biztonságos és egészséges.

Itt az ideje, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Az egészséges önbizalom az élet minden területén magabiztossá, sikeressé tesz és megnő a szexuális kisugárzásod! Bűvöld el partneredet, környezetedet a változással! Az időről időre megújulni képes nők erőt sugároznak és bizalmat nyernek. Intenzív programunkkal célba juttatunk ezen az úton.

A céljaidat Te határozod meg, a lehetőséget mi biztosítjuk hozzá

A személyedre szabott 36 alkalmas program során edző és dietetikus segíti munkádat, így a változás az adottságaidnak megfelelő módon, intenzitással és egészségesen történik. Emellett folyamatos visszajelzést kapsz, hiszen az eredményeidet edzésről edzésre rögzítjük, körméreteid változását rendszeresen mérjük. Sőt, ezeket az információkat az internetről elérhető saját felhasználói fiókodban is megnézheted, eredményeidet könnyedén megoszthatod barátaiddal, családtagjaiddal vagy akár kinyomtathatod és magaddal viheted a következő orvosi konzultációdra.

A MY SHAPE program nem ér véget, amíg nem szeretnéd!

Az első edzésprogramod befejeztével már folytathatod is a következővel. A HYPOXI programok között nem szükséges szünetet tartani, mivel ez egy teljesen természetes módszer. Lehetőség van szinten tartó programra, amely heti egy alkalmat jelent és jelentős segítség az anyagcserédnek. Ily módon még könnyebben megőrizheted az intenzív programmal elért eredményt.

És hogy mit kapsz a szépségen és egészségen kívül? Jelentős kedvezményeket stúdiónk, illetve partnereink szolgáltatásainak igénybevétele esetén!

Jelentkezés

HYPOXI Alakformáló Stúdió Szombathely

Cím: 9700Szombathely, Mátyás király u. 18. I/4.
Adószám: 23922406-2-18

 

Telefon:+36 (30) 386 8864
E-mail:studio@hypoximania.hu

Kövess minket!